Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη για τις δημιουργίες σαν απλό χόμπυ. Με την πάροδο των χρόνων και την παρότρυνση των φίλων το χόμπυ έγινε επάγγελμα.

Ως “ΑΚΕL”έχουμε στολίσει και συνεχίζουμε να ομορφαίνουμε με μεράκι και διάθεση, τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της διακόσμησης και του δώρου γάμου-βάπτισης , μας ώθησε στη δημιουργία ενός ιδαίτερου χώρου, που βρίσκεται 15’ μακρυά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με ποικιλία προτάσεων για κάθε γούστο, επιδιώκουμε να σας παρουσιάσουμε αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς μας, σε εξαιρετικές τιμές και ασύγκριτη ποιότητα. Η ενασχόληση με το χειροποίητο καλλιτεχνικό κόσμημα ξεκίνησε το 2008 με σεμινάρια αργυροχοϊας και η εκπαίδευση συνεχίζεται δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες. Οι χειροποίητες δημιουργίες είναι εμπνευσμένες από την Αναστασία και για πολλές από αυτές υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος παρουσίασης στην επαγγελματική μας στέγη.Στηρίζουμε τις προσπάθειες μας στην ποιότητα και την απλότητα κάνοντας τις κατάλληλες προτάσεις για ένα αρμονικό σύνολο διακόσμησης.

Φιλοσοφία μας;; Ο πελάτης, ανάλογα με το θέμα που εκείνος επιλέγει, ονειρεύεται και δημιουργεί μαζί μας κάτι μοναδικό, που την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του θα τον κάνει να νιώθει ξεχωριστός παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Εσείς μας προτείνετε κι εμείς δημιουργούμε!!!